eKasaj

Michel Houellebecq – Soumission

Maj
07

Michel Houellebecq – Soumission

Nënshtrimi

Ship

20100219221637_img_4943s

Përkthyer nga origjinali (frëngjisht) Zhëmon Fu

Titulli Origjinal: SOUMISSION

© Flammarion dhe Michel Houellebecq, 2015

© Zhëmon Fu, Mars 2015, për këtë përkthim

Librin e përkthyer mund ta shkarkoni më poshtë, falas, pa asnjë pagesë:

HOUELLEBECQ Michel – Nënshtrim

Konfigurimi i internetit ne celular

Shk
21

Nuk besoj te jem i vetmi qe kam vuajtur per konfigurimin e celularit per internet.
Ja eksperienca ime:

Plus:
APN: plusweb
User: bosh
Password: bosh

Shenim: bosh, do te thote mos vendos gje. Lere bosh 🙂

Vodafone:
APN: vodafoneweb
User: bosh
Password: bosh

Shenim: bosh, do te thote mos vendos gje. Lere bosh 🙂

 

Eagle:
APN: internet
User: bosh
Password: bosh

Shenim: bosh, do te thote mos vendos gje. Lere bosh 🙂

AMC:
APN: internet.amc
User: bosh
Password: bosh

Shenim: bosh, do te thote mos vendos gje. Lere bosh 🙂

 

Me shume info se shpejti 🙂

Ill Mind Beautiful Mind

Kor
22

Ill mind of @hopsin

kisha kohe qe nuk hasja nje rapper te mire. @hopsin kryqezon shume bukur dy kategori qe me pelqejne mjaft: