eKasaj

Michel Houellebecq – Soumission

Maj
07

Michel Houellebecq – Soumission

Nënshtrimi

Ship

20100219221637_img_4943s

Përkthyer nga origjinali (frëngjisht) Zhëmon Fu

Titulli Origjinal: SOUMISSION

© Flammarion dhe Michel Houellebecq, 2015

© Zhëmon Fu, Mars 2015, për këtë përkthim

Librin e përkthyer mund ta shkarkoni më poshtë, falas, pa asnjë pagesë:

HOUELLEBECQ Michel – Nënshtrim